Ενας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς μασίφ δρύινων πατωμάτων τις Ευρώπης, η εταιρεία Εdelholz προμηθεύει την εταιρεία μας με δάπεδα τεχνοτροπίας υψηλών προδιαγραφών. Η επιφάνεια των πατωμάτων είναι περασμένη με ειδικό λάδι παρκέτων, δίνοντας έτσι μία πολύ φυσική όψη στο τελικό αποτέλεσμα.

Με διαστάσεις 14 και 20mm πάχος, και φάρδος σανίδας  από 120 ως 200mm η εταιρεία edelholz καλύπτει κάθε απαίτηση μας.

Απλό τριμμένο, βουρτσισμένο, παλαιομένο, με ανάγλυφη επιφάνεια στο χέρι, καπνισμένο, και πολλά άλλα ειδικά φινιρίσματα είναι μερικές από τις επιλογές των πατωμάτων αυτών.

Οι παρεχόμενες ποιότητες είναι:

Prime:  ειδική διαλογή για την εταιρεία Παπαναστασίου .  Όσο το δυνατόν πιό καθαρό ξύλο με ειδική διαλογή βάση  των Ελληνικών απαιτήσεων. Μικρό στίγμα και ίσως διχρωμία σε πολύ μικρή αναλογία που όμως δένει με τους χρωματισμούς.

Select : η μέχρι πρότινος καλύτερη ποιότητα του οίκου με λίγο  αραίο υγιή ρόζο μέχρι 3cm.

Nature: η δημοφιλής ποιότητα του οίκου με συχνό ρόζο που ταιριάζει απόλυτα στα πατώματα τεχνοτροπίας. Μη πίπτοντες και στοκαρισμένοι ρόζοι. Ειδικά τα πατώματα με επεξεργασία DCP βρίσκουν εδώ το καλύτερο πάτωμα εφαρμογής.

Nature + Rustic: συνδυασμός των δύο ποιοτήτων σε ίση αναλογία για χαμηλότερο κόστος και όμορφο αποτέλεσμα.

Rustic: Συχνοί μεγάλοι ρόζοι, ακόμα και ανοιχτοί που επιλέγονται σε όλη την Ευρώπη στα πατώματα τεχνοτροπίας. Ιδανική λύση για εξοχικά υψηλών προδιαγραφών, παραδοσιακούς οικισμούς, καθώς και πρωτοποριακές κατοικίες.